Længes du også efter god energi og at mødes fysisk?💥

Jeg søger andre ambitiøse væsener, der har lyst til at mødes fysisk, hvor vi kan:
💡 Udveksle erfaringer (og dermed optimere og udvikle)
🫶 Udfordre hinanden i vores tankegang og fysisk (i vores forretning og i livet)
🤝🏼Udvide hinandens netværk (måske kender jeg én, du burde kende)
🗣️ Debattere om alt det, vi synes er spændende!
🍹 Drikke drinks i solen (jeg er livsnyder)
… (kontakt mig gerne for ideer til både regelmæssige eller engangsarrangementer)

Det er ikke fordi, jeg siger, at online ikke kan noget, MEN jeg savner energi, ping pong, grin og fysisk samvær. Gør du også? Så er dette netværk måske lige noget for dig.

Det er ikke hensigten, at man skal (føle sig forpligtet til at) deltage til alle/de fleste arrangementer. Forhåbentlig bliver vi så mange, og netværket får en diversitet, så alle, der har lyst til at deltage, når det passer ind i kalenderen, kan have en vis sikkerhed for, at arrangementet også bliver afholdt, og man får en god oplevelse.

Til de fleste arrangementer er der ikke fastsat en tilmeldingsfrist (se nærmere under det enkelte arrangement). Af hensyn til planlægning af min tid, bedes I dog tilmelde jer de enkelte begivenheder, hvis I ønsker at deltage, eller framelde jer, hvis I ikke ønsker/kan deltage. Tilmelding kan ske via begivenheden i Facebookgruppen “NetværksGruppen for selvstændige, direktører og ledere (NGSDL)” (HUSK at besvare spørgsmålene).

Indholdet af de enkelte arrangementer kan både være faglige, men et arrangement kan lige så godt være en fysisk aktivitet, som løb, svømning, golf, padel, eller tage sammen til en event , som en koncert, foredrag, studietur. Årsagen hertil er, at jeg ofte selv får ideer, når jeg bliver inspireret, når jeg laver noget helt andet. I Facebookgruppen er der derfor taget tilløb til, at sådanne arrangementer kan afholdes. Skriv gerne til mig, hvis I har andre forslag – kun jeres fantasi sætter grænser.

OG HUSK: Det er alene jer, der er med til at give netværket værdi.

Regelmæssige arrangementer:
For at komme i gang og se om der er interesse, vil jeg i en periode på 4 uger (startende fra næste uge den 20. marts til den 14. april) deltage med 4 ugentlige arrangementer, som man er mere end velkommen til at deltage i efter tid og lyst.
Jeg vil forsøge, at holde alle de regelmæssige arrangementer hver uge. Det er dog på frivillig basis og jeg er én enkelt person. Afbud fra min side kan derfor forekomme, men så er vi forhåbentlig nok til at arrangementet alligevel kan gennemføres.

Mandage:

09.00-09.55 Walk n Talk (Kom gerne i god tid, da vi går kl. 9):
Vi går godt 5 km i delvist kuperet skovterræn og på fortov.
Ruten starter fra adressen Ved Anlæget 20, og fortsætter op i den sydlige del af Nørremarksskoven, og tilbage igen.
ANSVARSFRASKRIVELSE: Deltagelse er på eget ansvar, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlig, såfremt I skulle komme til skade.
Start- og slutadresse: Ved Anlæget 20, 7100 Vejle – omkring 10 minutter fra Vejle station. Der er desuden mulighed for op til 2 timers gratis parkering i P-huset “Albert”.
10.00-11.00
Netværksmandag (Bestilling skal ske senest kl. 9.30 på dagen og kan ikke annulleres – husk at noter, hvis I ønsker morgenmad og/eller kaffe):
Der er mulighed for fælles netværk og en god start på dagen og ugen.
Mødet er uden anden dagsorden, og man kan komme og gå efter behov. Mødet kan forlænges, hvis lokalet ikke er reserveret.
Der er som udgangspunkt begrænsede pladser til 10 personer.
Pris for deltagelse er 5 kr., som går til rengøring og administration.
Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad (op til 2 rundstykker, smør og vand) til 10 kr. Filterkaffe og et lille sortiment af the kan også tilkøbes til 5 kr. Rundstykker købes i FØTEX.
ANSVARSFRASKRIVELSE: Al indtag og deltagelse er på eget ansvar, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlig, såfremt I skulle komme til skade.
Sted: Ved Anlæget 20, 7100 Vejle – omkring 10 minutter fra Vejle station. Der er desuden mulighed for op til 2 timers gratis parkering i P-huset “Albert”
11.20-12.00
Gratis erhvervsjuridisk rådgivning (op til ca. 15 minutters varighed pr. gang):
Der er mulighed for gratis mundtlig erhvervsjuridisk rådgiving. Rådgivning foregår under tavshedspligt.
Hjælp til iværksættere og selvstændige med at komme i gang eller komme videre, forstå eller finde lovbestemmelser indenfor det område der er behov for. Vi kan endvidere give mundtlig feedback og sparring på allerede udarbejdede aftaler og kontrakter af forskellige art, herunder ejeraftaler, ansættelseskontrakter, NDA/hemmeligholdelsesaftaler, erhvervslejekontrakter mv.
Rådgivningen er 100% frivillig, gratis og uden yderligere forbehold. Skal vi undersøge forholdet nærmere efter mødet, vil du blive informeret herom forinden vi går i gang.
Rådgivningen foretages som udgangspunkt af Marianne Rask (læs om Mariannes erfaring her).
Der er afsat op til omkring 15 minutter pr. gang. Vi kan desværre ikke love, at alle kan komme til hver gang, men så er der altid mulighed for at kigge ind igen næste mandag.
Er der ingen mødt op kl. 11.15, er der ingen gratis rådgivning den dag.
Vi har ret til at afvise opgaven, hvis vi vurderer, at vi ikke har kompetencerne til opgaven eller den strider mod vores etik eller moral. Vi tager ikke opgaver ind, der strider mod lovgivning.
Sted: Ved Anlæget 20, 7100 Vejle – omkring 10 minutter fra Vejle station. Der er desuden mulighed for op til 2 timers gratis parkering i P-huset “Albert”

Onsdage:

12.30-13.30 Frokost Walk n Talk or Eat (Kom gerne i god tid, da vi går kl. 12.30):
Vi går godt 5 km i delvist kuperet skovterræn og på fortov.
Hvis man har lyst, medbringes selv en sandwich e.lign., som man kan spise imens vi går.
Ruten starter fra adressen Ved Anlæget 20, og fortsætter op i den sydlige del af Nørremarksskoven, og tilbage igen.
ANSVARSFRASKRIVELSE Deltagelse er på eget ansvar, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlig, såfremt I skulle komme til skade.
Start- og slutadresse: Ved Anlæget 20, 7100 Vejle – omkring 10 minutter fra Vejle station. Der er desuden mulighed for op til 2 timers gratis parkering i P-huset “Albert”

Fredage:

15.00-17.00 Fredagsnetværk (tilmelding skal ske senest klokken 14.00 på dagen, og kan ikke annulleres):
Der er mulighed for at afslutte arbejdsugen med fælles netværk og hyggeligt samvær.
Mødet er uden anden dagsorden, og man kan komme og gå efter behov.
Man medbringer selv drikkelse og andet efter behov.
Der er som udgangspunkt begrænsede pladser til 10 personer.
Pris for deltagelse er 5 kr., som går til rengøring og administration.
ANSVARSFRASKRIVELSE: Al deltagelse og indtag er på eget ansvar, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlig, såfremt I skulle komme til skade.
Sted: Ved Anlæget 20, 7100 Vejle – omkring 10 minutter fra Vejle station. Der er desuden mulighed for op til 2 timers gratis parkering i P-huset “Albert”