Juridisk Rådgivningsfirma er et familieforetagende bestående af Marianne Rask og Kasper Kristensen Rask.

 

Marianne har mange års erfaring fra advokatbranchen med speciale i M&A, virksomheds- og selskabskonstruktioner, samt daglig administration og drift af virksomheder.

Både før og efter sin tid som advokat, har Marianne arbejdet som in-house jurist i mellemstore virksomheder, hvor hun har arbejdet med compliance (efterlevelse af offentligretlige og interne regler) og implementeringsprojekter. Af større IT-projekter kan nævnes GDPR, hvidvaskreglerne og det offentlige ejendomsvurderingssystem. Mariannes force er at smidiggøre og automatiserer processerne gennem sin erfaring, samt indgående kendskab til reglerne og de teknologiske muligheder.

Marianne deltager i mange netværk for at holde sig opdateret på, hvad behovet hos kunderne er, og hvilke muligheder, der findes. Det handler om at komme bedst muligt fra start – for at mindske antallet af bumps på vejen og smidiggøre en senere exit. 

 

Kasper har godt 25 års erfaring indenfor logistik-/shippingbranchen, heraf omkring 20 års ledelseserfaring. Ligeledes har Kasper stor erfaring med salg/indkøb, Account Management og Controlling. 

Kasper er direktør og ansvarlig for økonomien i Juridisk Rådgivningsfirma.

Virksomhedsjurist Marianne Rask

Jurist

Marianne Rask

Cand.jur., HA (jur.)

Direktør

Kasper Kristensen Rask

HD (A)